Dima Kulyk
Наша love story 🖤 з Димне м'ясо від Тараса почалася ще задовго до того, як це стало мейнстрімом. Пригадую ті солодкі муки очікування, коли замовляв копчені реберця, курячі крильця і pulled pork та йшов пішки з офісу в обідню перерву, щоб забрати їх в барі на Подолі, а потім не міг дочекатися, щоб добратися додому і поласувати ними. Час йшов, а наша любов лише міцнішала і грала новими фарбами та смаками. Багато часу минуло, але навіть коли сьогодні бачиш в Сільпо підкопчену качину грудинку, не можеш стримати своєї радості, хапаєш її і пошвидше несеш додому, щоб насолодитися цим смаком. Дякую вам за те, що не втратили (чи навіть примножили) головного - відданості справі, душевності та персональності, коли відчуваєш любов та турботу у кожному шматочку, так наче Тарас зробив це «для своїх» і тобі просто пощастило бути серед них 🤤