Димне м'ясо від Тараса

Я Тарас.
Ласкаво прошу
до мене

Ще з раннього дитинства мене заворожував вогонь та справжн’є копчене м’ясо. Роки пройшли, і те, що так подобалося мені стало справою життя.

Я вірю у свій продукт та його якість, і саме тому назвав його своїм іменем.

Про Тараса

Як і в гарних історіях, я не старався створити бізнес по копченню м’яса. Просто в серці була гостра необхідність у якісних м’ясних продуктах, яку на той час не міг задовольнити жоден товар на ринку.

Було прийняте рішення побудувати коптильню власними руками та почати коптити м’ясо, як це здавна робили у моїй сім’ї. Однак, після перших спроб та фотографій у facebook посипалися численні замовлення від друзів та ресторанів. З часом їх ставало все більше та більше, і сам того не розуміючи я став головним експертом по копченню.

В той переломний момент я пообіцяв собі не йти на компроміси та робити кращий продукт з усіх можливих, стати “божевільним” від копченого м’яса та робити це краще за будь-кого. Я розумів, що не зможу робити сотні тон в місяць, але я можу робити сотні кілограмів, які будуть такими, що дух захоплюватиме від однієї згадки про них.

Від початку “копченого” бізнесу я провів більше 2 000 годин під час приготування своїх страв, відвідав Сполучені Штати та Скандинавії навчаючись там у місцевих колег, провів консалтинг у ряді ресторанів працюючи при цьому на усіх видах коптильних камер, що дозволило зрозуміти усі деталі цього димного бізнесу.

Відгуки

Роман Тугашев, Уличная Еда
Є в мене дружбан Taras Parandii, який почав коптити мясо. Шо сказати, ахеренно смачно. Саме той варіант, шо ти знаєшь, хто стоіть за цим: хто коптить, обирає мясо, привозить його та бережно відноситься до всього процесу. "димне мясо від Тараса" в добрий путь.
Роман Ходобаш, ProRoliki
Заказал м'яско копченое и ребрышки. Это реально домашняя копченка отборного мяса. Люди, вкуснее я ничего в жизни не пробовал. Очень рекомендую. Все свеженькое, упаковано. Короче если вы гурман или например на какое то торжество нужно что то вкусненькое вам к Тарасу!
Любомир Футорський
Тарасику, божественний цього разу балик !!!! Такого ще не було!!!! Шинка теж прекрасна Просто ідеальний Вот чесно Ти експериментив з рецептурою? Діло в тому, шо я дуже люблю зверху на цей балик давати тартар А тут він такий офігенський якийсь, шо мені стало западло хоч шось додавати

Наші друзі

Залишилися питання
Залиште заявку і ми зв'яжемось з вами найближчим часом
Введіть ім'я
Введіть телефон
Ваша заявка відправлена
Зворотній дзвінок