Димне м'ясо від Тараса

Я Тарас.
Ласкаво прошу
до мене

Ще з раннього дитинства мене заворожував вогонь та справжн’є копчене м’ясо. Роки пройшли, і те, що так подобалося мені стало справою життя.

Я вірю у свій продукт та його якість, і саме тому назвав його своїм іменем.

Про Тараса

Як і в гарних історіях, я не старався створити бізнес по копченню м’яса. Просто в серці була гостра необхідність у якісних м’ясних продуктах, яку на той час не міг задовольнити жоден товар на ринку.

Було прийняте рішення побудувати коптильню власними руками та почати коптити м’ясо, як це здавна робили у моїй сім’ї. Однак, після перших спроб та фотографій у facebook посипалися численні замовлення від друзів та ресторанів. З часом їх ставало все більше та більше, і сам того не розуміючи я став головним експертом по копченню.

В той переломний момент я пообіцяв собі не йти на компроміси та робити кращий продукт з усіх можливих, стати “божевільним” від копченого м’яса та робити це краще за будь-кого. Я розумів, що не зможу робити сотні тон в місяць, але я можу робити сотні кілограмів, які будуть такими, що дух захоплюватиме від однієї згадки про них.

Від початку “копченого” бізнесу я провів більше 6 000 годин під час приготування своїх страв, відвідав Сполучені Штати, Німеччину, ОАЕ та Скандинавію навчаючись там у місцевих колег, провів консалтинг у ряді ресторанів та запустив кілька виробництв по цілому СНД працюючи при цьому на усіх видах коптильних камер, що дозволило зрозуміти усі деталі цього димного бізнесу.

Відгуки

Yulia Bondarenko
Коли до квартири потрапляють реберця чи качечка, чи індичка або (це навіть писати важко, бо пелена смаку затуманює очі) пулдпорк, – світло, щастя та метелики пронизують шлунок і наші розуми 😇😍🦋 Гороховий супчик с реберцями, бутерброди з листочками салату та помідорчиком, бургери з м‘ясцем, соленим огірочком та карамелізованою цибулькою ... 🤤 Та що взагалі може бути краще?! Точно! Більше нічого! ❤️ P.S. А ще оце згадала сальце до червоного борщу.... 🥰
Anna Arutiunian
Обожнюю вашу продукцію ще з самого старту проекту, коли не було можливості от так просто купити у Сільпо, а доводилось заїжджати у бар на Сагайдачного. Димне м'ясо - це любов назавжди для всіх м'ясоголиків з першого шматочку ♥️ дякую, що ви є
Alex Petrov
Я палкий шанувальник димного, мабуть, майже с самого початку його неймовірного шляху росту! Шарю добро в люди, і виводжу продукцію на прогулянку у віддалені куточки світу розом із собою. Що я можу сказати - Тарас та Димне - це історія успіху якою хочеться ділитись із друзями і знайомими!!! Так тримати і рости і рости!
Марина Білобловська
Філє качине- то любов з першого шматочка! На стільки ніжне та соковите, що відкривши пакунок, більше нічого навколо не бачиш... Аромат - мммммм... заворожує. Доки не «знищиш» все і одразу від «Димного м‘яса..» - не заспокоїшся. Неймовірно смачно! Дякую!
Dima Kulyk
Наша love story 🖤 з Димне м'ясо від Тараса почалася ще задовго до того, як це стало мейнстрімом. Пригадую ті солодкі муки очікування, коли замовляв копчені реберця, курячі крильця і pulled pork та йшов пішки з офісу в обідню перерву, щоб забрати їх в барі на Подолі, а потім не міг дочекатися, щоб добратися додому і поласувати ними. Час йшов, а наша любов лише міцнішала і грала новими фарбами та смаками. Багато часу минуло, але навіть коли сьогодні бачиш в Сільпо підкопчену качину грудинку, не можеш стримати своєї радості, хапаєш її і пошвидше несеш додому, щоб насолодитися цим смаком. Дякую вам за те, що не втратили (чи навіть примножили) головного - відданості справі, душевності та персональності, коли відчуваєш любов та турботу у кожному шматочку, так наче Тарас зробив це «для своїх» і тобі просто пощастило бути серед них 🤤
Daria Kolgadina
Ваши рёбра это любовь уже 3 года! Уже даже нет желания пробовать другие. Ни реберня, ни другие рестораны, это все не рёбра после ваших! Уже даже не пробую другие нигде, потому что это всегда разочарование. Самые вкусные и правильные только у вас) А если летом на мангале их подогреть, и с маринованными огурчиками подавать - это вообще оргазм)

Наші друзі

Залишилися питання
Залиште заявку і ми зв'яжемось з вами найближчим часом
Введіть ім'я
Введіть телефон
Ваша заявка відправлена
Зворотній дзвінок