Я Тарас.
Добро пожаловать
ко мне

Еще с раннего детства меня завораживал огонь и настоящее копченое мясо. Годы прошли, и то, что так нравилось мне стало делом жизни.

Я верю в свой продукт и его качество, и потому назвал его своим именем.

О Тарасе

Как и в хороших историях, я не старался создать бизнес по копчению мяса. Просто в сердце была острая необходимость в качественных мясных продуктах, которую к тому времени не мог удовлетворить ни один товар на рынке.

Было принято решение построить коптильню собственными руками и начать коптить мясо, как это издавна делали в моей семье. Однако, после первых попыток и фотографий в Facebook посыпались многочисленные заказы от друзей и ресторанов. Со временем их становилось все больше и больше, и сам того не понимая стал главным экспертом по копчению.

В тот переломный момент я пообещал себе не идти на компромиссы и делать лучший продукт из всех возможных, стать безумным от копченого мяса и делать это лучше любого. Я понимал, что не смогу делать сотни тонн в месяц, но я могу делать сотни килограммов, которые будут захватывать дух от одного упоминания о них.

С начала «копченого» бизнеса я провел более 6 000 часов во время приготовления своих блюд, посетил Соединенные Штаты, Германию, ОАЭ и Скандинавию, обучаясь там у местных коллег, провел консалтинг в ряде ресторанов и запустил несколько производств по целому СНГ, работая при этом на всех. видах коптильных камер, что позволило понять все детали этого дымного бизнеса.

Отзывы
Yulia Bondarenko
Коли до квартири потрапляють реберця чи качечка, чи індичка або (це навіть писати важко, бо пелена смаку затуманює очі) пулдпорк, – світло, щастя та метелики пронизують шлунок і наші розуми 😇😍🦋 Гороховий супчик с реберцями, бутерброди з листочками салату та помідорчиком, бургери з м‘ясцем, соленим огірочком та карамелізованою цибулькою ... 🤤 Та що взагалі може бути краще?! Точно! Більше нічого! ❤️ P.S. А ще оце згадала сальце до червоного борщу.... 🥰
Anna Arutiunian
Обожнюю вашу продукцію ще з самого старту проекту, коли не було можливості от так просто купити у Сільпо, а доводилось заїжджати у бар на Сагайдачного. Димне м'ясо - це любов назавжди для всіх м'ясоголиків з першого шматочку ♥️ дякую, що ви є
Alex Petrov
Я палкий шанувальник димного, мабуть, майже с самого початку його неймовірного шляху росту! Шарю добро в люди, і виводжу продукцію на прогулянку у віддалені куточки світу розом із собою. Що я можу сказати - Тарас та Димне - це історія успіху якою хочеться ділитись із друзями і знайомими!!! Так тримати і рости і рости!
Марина Білобловська
Філє качине- то любов з першого шматочка! На стільки ніжне та соковите, що відкривши пакунок, більше нічого навколо не бачиш... Аромат - мммммм... заворожує. Доки не «знищиш» все і одразу від «Димного м‘яса..» - не заспокоїшся. Неймовірно смачно! Дякую!
Dima Kulyk
Наша love story 🖤 з Димне м'ясо від Тараса почалася ще задовго до того, як це стало мейнстрімом. Пригадую ті солодкі муки очікування, коли замовляв копчені реберця, курячі крильця і pulled pork та йшов пішки з офісу в обідню перерву, щоб забрати їх в барі на Подолі, а потім не міг дочекатися, щоб добратися додому і поласувати ними. Час йшов, а наша любов лише міцнішала і грала новими фарбами та смаками. Багато часу минуло, але навіть коли сьогодні бачиш в Сільпо підкопчену качину грудинку, не можеш стримати своєї радості, хапаєш її і пошвидше несеш додому, щоб насолодитися цим смаком. Дякую вам за те, що не втратили (чи навіть примножили) головного - відданості справі, душевності та персональності, коли відчуваєш любов та турботу у кожному шматочку, так наче Тарас зробив це «для своїх» і тобі просто пощастило бути серед них 🤤
Daria Kolgadina
Ваши рёбра это любовь уже 3 года! Уже даже нет желания пробовать другие. Ни реберня, ни другие рестораны, это все не рёбра после ваших! Уже даже не пробую другие нигде, потому что это всегда разочарование. Самые вкусные и правильные только у вас) А если летом на мангале их подогреть, и с маринованными огурчиками подавать - это вообще оргазм)
Наші друзі
Залишилися питання
Оставьте заявку и мы свяжемся с вами в ближайшее время
Введите ваше имя
Введите телефон
Ваша заявка отправлена
Обратный звонок