Тривале зберігання

Печеня зі свининою
Свинячий шашлик поєднується з картоплею та заливається домашнім бульйоном. Запікається кілька годин і вуаля. Термін зберігання - 360 діб. Відкрив, розігрів і готово до вживання!
Тушкована курка ДСТУ
Тушковане бедро куряче, правильна "тушонка". Термін зберігання - 720 діб. Відкрив, розігрів (або ні) і готово до вживання!
Гречка з грибами та свининою
Свинячий шашлик, шампінйони, бульйон та гречка. Це зооовсім інша гречка з банки! Термін зберігання - 360 діб. Відкрив, розігрів і готово до вживання!
Капуста тушкована з кусковою ковбасою
Ми взяли Дрогобицьку ковбасу та затушкували її з капустою, мммм! Термін зберігання - 360 діб. Відкрив, розігрів і готово до вживання!
Копчений оселедець з картоплею
Копчене філе оселедця печеться з картоплею в соняшниковій олії. Дуже смачно! Термін зберігання - 360 діб. Відкрив, розігрів і готово до вживання!
Печеня з куркою
Картопля, куряче бедро, морква та спеції. Печеня, як вдома. Термін зберігання - 360 діб. Відкрив, розігрів і готово до вживання!
Тушкована свинина ДСТУ
Тушковане свиняче стегно, правильна "тушонка". Термін зберігання - 720 діб. Відкрив, розігрів (або ні) і готово до вживання!
Тушковане м’ясо “Три птиці”
Та сама правильна "тушонка" з індика, курки та качки. Термін зберігання - 720 діб. Відкрив, розігрів (або ні) і готово до вживання!
Ребро без кістки в соусі BBQ
Вирізаємо кістки, смажимо на вугіллі, заливаємо соусом BBQ та готуємо у банці. Термін зберігання - 360 діб. Відкрив, розігрів і готово до вживання!
Зворотній дзвінок