Димне м'ясо від Тараса

Я Тарас.
Ласкаво прошу
до мене

Ще з раннього дитинства мене заворожував вогонь та справжн’є копчене м’ясо. Роки пройшли, і те, що так подобалося мені стало справою життя.

Я вірю у свій продукт та його якість, і саме тому назвав його своїм іменем.

About Taras

Маючи доооовгу та регулярну практику, а також провівши численні замовні консалтинг для ресторанів по всій країні на різного типу обладнанні він тонко відчуває різницю у виборі температурного режиму, грі спецій та властивостях “електричного” та “дерев’яного” жару.

Окрім зайнятості у “Димне м’ясо від Тараса” він є засновником “Асоціації крафтових виробників”, в рамках якої проводить регулярні навчальні сесії для компаній, які роблять справді якісні продукти.

В той переломний момент я пообіцяв собі не йти на компроміси та робити кращий продукт з усіх можливих, стати “божевільним” від копченого м’яса та робити це краще за будь-кого. Я розумів, що не зможу робити сотні тон в місяць, але я можу робити сотні кілограмів, які будуть такими, що дух захоплюватиме від однієї згадки про них.

Від початку “копченого” бізнесу я провів більше 2 000 годин під час приготування своїх страв, відвідав Сполучені Штати та Скандинавії навчаючись там у місцевих колег, провів консалтинг у ряді ресторанів працюючи при цьому на усіх видах коптильних камер, що дозволило зрозуміти усі деталі цього димного бізнесу.

Відгуки

Роман Тугашев, Уличная Еда
Є в мене дружбан Taras Parandii, який почав коптити мясо. Шо сказати, ахеренно смачно. Саме той варіант, шо ти знаєшь, хто стоіть за цим: хто коптить, обирає мясо, привозить його та бережно відноситься до всього процесу. "димне мясо від Тараса" в добрий путь.
Роман Ходобаш, ProRoliki
Заказал м'яско копченое и ребрышки. Это реально домашняя копченка отборного мяса. Люди, вкуснее я ничего в жизни не пробовал. Очень рекомендую. Все свеженькое, упаковано. Короче если вы гурман или например на какое то торжество нужно что то вкусненькое вам к Тарасу!
Любомир Футорський
Тарасику, божественний цього разу балик !!!! Такого ще не було!!!! Шинка теж прекрасна Просто ідеальний Вот чесно Ти експериментив з рецептурою? Діло в тому, шо я дуже люблю зверху на цей балик давати тартар А тут він такий офігенський якийсь, шо мені стало западло хоч шось додавати

Наші друзі

Залишилися питання
Залиште заявку і ми зв'яжемось з вами найближчим часом
Введіть ім'я
Введіть телефон
Ваша заявка відправлена
Зворотній дзвінок